Wat is jouw sportmoment van 2013?

Op 17 december vindt het NOS | NOC*NSF Sportgala weer plaats. Tijdens deze avond worden de belangrijkste sportprijzen van het jaar uitgereikt. De NOS zendt het evenement die alle sporters samenbrengt live uit. Heb je altijd al eens tussen je sporthelden in de zaal willen zitten tijdens de uitreiking? Als je de NOS vertelt wat voor jou het sportmoment van het jaar is, maak je kans op een toegangskaart.

De Sport in Beeld Prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan het meest bijzondere en memorabele Nederlandse sportmoment van het jaar. Dit kan een bijzondere prestatie zijn, maar ook een moment in de voorbereiding of tijdens de persconferentie. Nieuw is niet alleen dat het publiek mee mag stemmen, ze kunnen van 11 t/m 24 november ook hun favoriete moment voordragen. Van de vaakst genomineerden wordt een top 10 gemaakt waar tussen 25 november en 3 december op gestemd kan worden.

Ter inspiratie hebben wij alvast drie mooie sportmomenten voor je opgezocht:


Epke Zonderland wint goud op de rekstok op het WK Turnen


Bauke Mollema blikt terug op zijn Tour de France


De beslissende goal van Arjen Robben in de Champions League-finale